Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Espluga commemora el Dia de la Dona amb una marxa exploratòria i un vermut reivindicatiu

Les activitats s’han organitzat des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí amb la col·laboració d’altres entitats del municipi

Ajuntament de l'Espluga de Francolí Ajuntament de l'Espluga de Francolí CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Març 2020 10:36

L’Espluga de Francolí, a través de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, organitza dues activitats, que tindran lloc aquest dimecres 4 de març i el pròxim diumenge 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Per una banda, es realitzarà una passejada exploratòria pels carrers del municipi, per detectar les zones amb menys visibilitat, i d’altra banda, es realitzarà un vermut reivindicatiu.

La primera activitat es farà aquest dimecres 4 de març, a les 18, i es tracta d’una passejada exploratòria. El punt de reunió serà davant de l’oficina de turisme i des d'allà es farà un recorregut de 2,5 quilòmetres per diferents carrers de l’Espluga. Serà una passejada amb perspectiva de gènere per detectar les zones amb menys visibilitat, els carrers més foscos i altres elements que tenen a veure amb la percepció de la seguretat que tenen les dones de l’Espluga. És una activitat coorganitzada amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i és oberta a tothom.

D’altra banda, la segona activitat es realitzarà el mateix 8 de març, al bar del Casal de l’Espluga, a les 12h. Aquesta consisteix en un Vermut Reivindicatiu, de manera que es pretén que no sigui un vermut convencional sinó que també hi hagi la possibilitat que qui vulgui pugui sortir a llegir un manifest, fer un discurs, cantar una cançó, etc. Hi haurà micròfon obert perquè tothom es pugui expressar i reivindicar-se. En l’organització hi participen el bar del Casal, l'Agrupament Escolta i Guia l'Estornell, l'associació juvenil Auvënguen. Les ‘PD Petes’ seran les encarregades de posar la música i també participaran en l’acte diverses joves que han ajudat en l’organització. Aquest també és un acte obert a tots els públics. ​

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: