Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Tres Tombs de Reus incorporen noves mesures per garantir el benestar dels animals

La festa s'iniciarà aquest diumenge, a les 09h, amb la concentració de carruatges i l'esmorzar al Parc de la Festa, i a les 11:30h, s'iniciarà la cavalcada 

Imatge d'arxiu de la Festa dels Tres Tombs de Reus, al seu pas per la plaça de la Sang Imatge d'arxiu de la Festa dels Tres Tombs de Reus, al seu pas per la plaça de la Sang REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Febrer 2020 10:12

La ciutat de Reus acull aquest diumenge 1 de març la 34a edició de la festa popular dels Tres Tombs, organitzada per l’Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus a través de l’Institut Municipal Reus Cultura. L’acte donarà el tret de sortida a les 9:00 h, al Parc de la Festa, on es concentraran els animals i carruatges per fer un esmorzar popular.

A les 11:00 h engegaran diverses actuacions a diferents localitzacions de la ciutat. A la plaça de Prim, les colles geganteres d’Els Fènix de Reus i les de Maials i Alcanar oferiran actuacions de ball. Al raval del Pallol, Carles Pitarch (Bravium Teatre) explicarà El Conte dels Tres Tombs. A la plaça de Catalunya es podran trobar cavallets de joguina per als més petits.

La cavalcada es posarà en marxa a les 11:30 h i els animals i carruatges desfilaran pels carrers de la ciutat fins a les 13:00 h, quan finalitzarà l’acte i es procedirà a realitzar la tradicional benedicció dels animals a la plaça de la Puríssima Sang.

Noves mesures per la seguretat i benestar dels animals

L’objectiu d’aquesta nova edició dels Tres Tombs és garantir la seguretat i el benestar dels animals a través d’una sèrie de noves mesures, a banda de les que ja es prenien fins a l’actualitat. D’aquesta manera, l'organització aplicarà el Reglament i Protocol de la Federació Catalana dels Tres Tombs, on s’inclouen mesures com el control de les cartilles d’origen dels animals, el control veterinari a l’inici i final de l’acte, la inspecció dels vehicles que els transporten i el compliment de la normativa municipal pactada per a la celebració de l’acte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: