Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Reis d’Orient visiten La Muntanyeta per setzè any consecutiu de la mà del COAATT

La visita és una iniciativa del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) i de la Fundació Tarragona Unida

Els usuaris de la Muntanyeta (Centre de Paràlisi Cerebral de Tarragona) han rebut un any més la visita dels Reis d’Orient de la mà del COAATT Els usuaris de la Muntanyeta (Centre de Paràlisi Cerebral de Tarragona) han rebut un any més la visita dels Reis d’Orient de la mà del COAATT COAATT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Gener 2020 17:19

Els usuaris de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, que té la seu a La Muntanyeta, han rebut aquest 6 de gener la visita dels Reis d’Orient i els seus patges que els han portat regals per a tots. Com ja és tradició, la visita és una iniciativa del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) i de la Fundació Tarragona Unida que depèn de la mateixa entitat col·legial. Enguany s’ha fet aquest acte per setzè any consecutiu.

Primer s’han entregat els regals als usuaris i usuàries de La Muntanyeta i després, els Reis d’Orient han fet un regal especial per a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral. En aquest cas, ha estat un equipament musical que ajudarà molt en diverses tasques d’animació del centre i amenitzarà moltes estones dels usuaris de La Muntanyeta.

Després de la visita aquest espai i com també marxa la tradició des de fa tants anys, els Reis d’Orient s’han traslladat fins la seu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona. Allí han entregat els seus regals a 120 nens i nenes, fills i filles dels col·legiats i col·legiades. Ha estat a través de la campanya “1 regal x 1 dibuix” en la que els més petits han lliurat un dibuix als Reis d’Orient i han rebut a canvi un regal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: