Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una cinquantena de tractors marxen fins a la presó de Mas d'Enric per reclamar la llibertat dels presos

Unió de Pagesos denuncia la "repressió" i referma el compromís per defensar "els drets i les llibertats del país"

Imatge dels tractors que han participat en la tractorada organitzada per Unió de Pagesos a l'entrada del centre penitenciari de Mas d'Enric al Catllar Imatge dels tractors que han participat en la tractorada organitzada per Unió de Pagesos a l'entrada del centre penitenciari de Mas d'Enric al Catllar MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Dissabte, 21 Desembre 2019 15:29

Una cinquantena de tractors han marxat aquest dissabte fins al centre penitenciari de Mas d'Enric al Catllar per reclamar l'alliberament dels líders independentistes i per defensar "els drets i les llibertats del país". Els pagesos, vinguts d'arreu de la demarcació, han confluït a la Imperial Tàrraco de Tarragona i, des d'aquest punt, han enfilat fins a la presó, fent sonar els clàxons i lluint molts d'ells estelades i cartells reivindicatius.

A Mas d'Enric, els responsables d'Unió de Pagesos han llegit el 'Manifest pels drets i les llibertats", un text conjunt amb les tractorades organitzades a les presons de Lledoners i Puig de les Basses. La protesta ha acabat amb el crit unànime dels assistents desitjant un Bon Nadal a l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: