Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acull la jornada 'De la Integració a la inserció social: Noves perspectives per a l'acció comunitària'

El debat entre persones expertes en aquest àmbit tindrà lloc aquest dijous 19 de desembre, a les 19h, a la Casa del Mar

La Casa del Mar acollirà la jornada d'aquest dijous La Casa del Mar acollirà la jornada d'aquest dijous ARXIU / GOOGLE MAPS
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 19 Desembre 2019 08:49

La Casa del Mar de Tarragona (c./ Francesc Bastos, 19) acollirà aquest dijous 19 de desembre, a les 19:00h, la jornada 'De la Integració a la inserció social: Noves perspectives per a l'acció comunitària', organitzada per l'associació LOGOS 'Transformem el discurs social'.

LOGOS assenyala que per assolir les fites d’aquestes jornades resulta fonamental aplegar veus que provinguin de diversos universos socials per tal de poder sumar, així, el màxim de pluralitat d’enfocaments i d’experiències.

Per aquest motiu en la jornada d'avui es reuniran professionals amb diferents bagatges, i provinents de diversos àmbits socials i culturals: la directora de l’Institut de Treball Social i Serveis Socials (INTRESS), Jordina Mora; el president de l’Associació Gitana dels Països Catalans, Paquito Ferreres; el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Camp de Tarragona, Jean-Marc Segarra; el director del Centre d'Emergència de Joves Migrats del Pla de Santa Maria, Lluís Gómez; el coordinador del Pla d’Actuació de Sant Cosme (El Prat de Llobregat); i el doctor en en Antropologia Social i coordinador de la consultoria Etnosistema, Joan Manuel Cabezas, que presentarà i moderarà el debat. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: