Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Entre els actes programats per aquest dilluns, hi ha la lectura del manifest, a les 12h, i la manifestació convocada per la Plataforma d’Entitats 25N, a les 18h

Imatge d'arxiu d'una manifestació per a l’eliminació de la violència contra les dones, als carrers de Tarragona Imatge d'arxiu d'una manifestació per a l’eliminació de la violència contra les dones, als carrers de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Novembre 2019 07:37

Aquest dilluns 25 de novembre, a les 12h, a la plaça de la Font de Tarragona, es farà la lectura del Manifest del Dia Internacional per l'eliminació de la violència contra les dones.

Com acció reivindicativa, les persones que vulguin donar suport als actes relacionats amb el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, podran deixar a les escales de l’Ajuntament i en qualsevol centre cívic les seves sabates. Les sabates simbolitzen la base, el ciment, l’objecte que ajuda a plantar-nos ferms a terra. A més a més, reforcen la identitat de qui les porta.

D’altra banda, a les 18 hores, a la plaça de la Font, hi haurà una manifestació convocada per la Plataforma d’Entitats 25N.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: