Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fundació Pere Tarrés promou a Tarragona activitats amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants

Una seixantena d'infants participaran aquest dimecres a la tarda en les activitats programades al Casal Cívic de Campclar

Les activitats es realitzaran dimecres al Casal Cívic de Campclar, a Tarragona Les activitats es realitzaran dimecres al Casal Cívic de Campclar, a Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Novembre 2019 08:42

Aquest dimecres 20 de novembre, és el Dia Universal dels Drets dels Infants que commemora l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, i la Fundació Pere Tarrés ho celebrarà amb diverses activitats arreu del territori català.

La commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants és per a la Fundació Pere Tarrés una oportunitat més per reivindicar el dret al lleure i la importància d’aquest en el desenvolupament social i educatiu dels infants.

Els drets dels infants marcaran el centre d’interès de les activitats que organitza la Fundació Pere Tarrés a Tarragona amb motiu d’aquesta efemèride, i que enguany tindran lloc, a partir de les 18h, al Casal Cívic de Campclar.

Les diferents activitats giraran entorn dels drets dels infants i sobre com aquests drets es converteixen en privilegis en funció del lloc on s’hagi nascut. Els infants participaran en un mural sobre el Dia Universal dels Drets dels Infants i reflexionaran sobre les desigualtats mitjançant situacions de role playing que els posaran en la pell de dos personatges nascuts en dos llocs molt diferents del món. Està previst que hi participin uns 60 infants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: