Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona participen en les tasques de recerca i reparació després de la riuada

L’associació tarragonina va estar present els dies 24, 25 i 26 d’octubre a Montblanc, Vilaverd i La Massó, amb 14 voluntaris, realitzant tasques de suport a d’altres cossos operatius

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona ha estat a Montblanc, Vilaverd i La Massó, amb 14 voluntaris, realitzant tasques de suport a d’altres cossos operatius L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona ha estat a Montblanc, Vilaverd i La Massó, amb 14 voluntaris, realitzant tasques de suport a d’altres cossos operatius AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Octubre 2019 07:43

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona ha participat aquests dies, juntament amb altres cossos operatius, en les tasques de recerca de les persones desaparegudes pel temporal i la riuada del Francolí. També han realitzat feines de reparació i neteja en alguns dels municipis afectats.

L’associació tarragonina va estar present els dies 24, 25 i 26 d’octubre als municipis de Montblanc, Vilaverd i La Massó, amb 14 voluntaris, realitzant tasques de suport a d’altres cossos operatius per ajudar a afrontar els efectes del desbordament del Francolí.

voluntaris AVPCT Francolí Tarragona

Enguany es compleix el 25è aniversari de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona, que ofereix els seus serveis en conveni amb l’Ajuntament de Tarragona.

Les associacions de voluntaris de protecció civils tenen caràcter humanitari i altruista, sense ànim de lucre, i tenen com a finalitat social la col·laboració desinteressada en tasques de protecció civil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: