Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 5.000 persones es mobilitzen a Tarragona durant la jornada de vaga general

Bloquegen l’accés al port durant dues hores i tallen l’autovia A-7

Imatge de la plaça de la Font de Tarragona amb milers de persones durant la jornada de vaga general del 18 d'octubre del 2019 Imatge de la plaça de la Font de Tarragona amb milers de persones durant la jornada de vaga general del 18 d'octubre del 2019 ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Divendres, 18 Octubre 2019 14:06

Més de 5.000 persones s’han concentrat aquest divendres al migdia a la plaça de la Font de Tarragona en resposta a la convocatòria de vaga general de la Intersindical-CSC i IAC. Durant l’acte s’ha llegit un manifest reivindicatiu en defensa dels drets llibertats i també s’ha expressat el rebuig a la sentència del Tribunal Suprem, a les “forces d’ocupació” i s’ha reclamat l’alliberament dels “presos polítics”.

Posteriorment, milers de manifestants han iniciat una marxa pel centre de la ciutat enmig d’un to festiu i reivindicatiu. Al matí centenars de persones han bloquejat l’accés al port durant dues hores, han recorregut diversos carrers de la ciutat -amb menys activitat del que és habitual- i han tallat l’autovia A-7.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: