Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Continuen les trobades veïnals a Cambrils per organitzar les festes comunitàries

Aquestes celebracions tenen lloc a Nou Cambrils, Eixample Vila i Platja / El veïnat d’Eixample Platja i Nou Cambrils es reuniran aquest dimecres i dijous, 10 i 11 de juliol, respectivament

Imatge de la festa comunitària a l'Eixample Platja, la passada primavera Imatge de la festa comunitària a l'Eixample Platja, la passada primavera AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Juliol 2019 10:39

Aquesta setmana se celebren tres noves trobades veïnals per organitzar les festes comunitàries de Nou Cambrils, Eixample Vila i Eixample Platja per obrir nous espais de convivència, en el marc el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural. Les trobades estan obertes a totes les persones i entitats de cada barri.,El veïns i veïnes de l’Eixample Vila ja es van reunir ahir, 9 de juliol, a les 18 h, al Casal de la Gent Gran. D’altra banda, aquest dimecres, 10 de juliol, a les 19:30 h, s’ha programat la trobada per prepara la festa de l’Eixample Platja al Centre Cívic les Basses, i el dijous, 11 de juliol, a les 19 h, serà el torn de Nou Cambrils.

Les primeres festes comunitàries es van celebrar a la primavera amb una gran acollida. Les segones se celebraran el 21 de setembre a l’Eixample Vila, el 28 de setembre a l’Eixample Platja i el 5 d’octubre a Nou Cambrils.

Les jornades comunitàries generen nous espais de convivència

L’objectiu de les jornades és seguir treballant de manera col·laborativa amb entitats i veïnat, generant i reforçant sinèrgies enriquidores i diverses per tal de guanyar en convivència, cohesió, i interculturalitat. El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (PICI) de Cambrils està impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: