Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí organitza una Jornada Solidària per a la inserció de persones amb discapacitat

Se celebrarà aquest dissabte, 18 de maig, a la plaça de les Escoles Velles

La Jornada Soldiària tindrà lloc a la plaça de les Escoles Velles de Constantí La Jornada Soldiària tindrà lloc a la plaça de les Escoles Velles de Constantí CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 17 Mai 2019 12:28

La plaça de les Escoles Velles de Constantí acull aquest dissabte, 18 de maig, al llarg de tot el dia, ‘Tu Pots!’, la segona edició d'aquesta Jornada Solidària que enguany estarà dedicada a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat. En aquesta edició, la iniciativa es fa en col·laboració amb la Fundació Topromi i la Mar Blava Fundació Privada, entitats que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual.

Des de les 12 h hi haurà tallers de mandales, maquillatge artístic, exhibició de Fletxes solidàries amb el Club de Tir amb arc Constantí, i Taller de creativitat. A les 16:30 h s'iniciarà una Festa Hippie amenitzada amb música dels anys 70, i seguidament tindrà lloc un concurs benèfic al millor estilisme inspirat en el Món Hippie (anys 70).

De 18 h a 18:30 h s’exposaran els treballs realitzats per les persones usuàries de les dues entitats participants, i es farà una xerrada sobre la inserció d’aquestes persones. A les 18:30 h hi haurà una actuació musical a càrrec del saxofonista Manu Reco, i un espectacle de màgia a càrrec del Mag Black. Per finalitzar la jornada, a les 20 h, tindrà lloc una Desfilada de moda amb la col·laboració i la participació de diversos establiments i comerços locals.

Acte solidari a Bonavista

El mateix dissabte 18, a les 9:30 h, tindrà lloc una Gran Concentració motera amb esmorzar i barbacoa solidària al Parc de la Coma, a Bonavista. Tota la recaptació es destinarà també a la Mar blava Fundació Privada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: