Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí manté el servei de menjador escolar durant les vacances de Setmana Santa

El servei de suport alimentari es realitzarà al col·legi Centcelles

Imatge de recurs del menjador d'una escola a Constantí Imatge de recurs del menjador d'una escola a Constantí AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2019 16:59

Amb l’objectiu d’evitar casos de malnutrició infantil, l’Ajuntament de Constantí mantindrà obert el servei de menjador escolar durant tot el període de vacances de Setmana Santa, tal i com ja s’ha fet els anys anteriors i durant les vacances d’estiu i de Nadal. Aquest servei de suport alimentari es desenvolupa, un any més, al col·legi Centcelles. Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador escolar es quedin sense el servei durant els períodes de vacances escolars, assegurant així àpat al dia en condicions.

El 100% d’aquestes ajudes durant el període de vacances escolars va a càrrec del consistori. Cal recordar que l’Ajuntament de Constantí ha mantingut, enguany, la partida pressupostària destinada a beques menjador de 130.000 euros. La cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants continuarà sent una prioritat de cara als mesos d’estiu i els períodes de vacances escolars.

D’altra banda, amb l’inici de les classes, la setmana vinent continuarà funcionant el servei de menjador escolar a les dues escoles d’educació infantil i primària del municipi, l’escola Centcelles i l’escola Mn. Ramon Bergadà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: