Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La seu de Vox a Tarragona apareix plena de pintades feministes i compreses

El partit d'extrema dreta ha condemnat l'atac que atribueix a l'organització juvenil Arran, que ha qualificat com "agrupació supremacista, proetarra, totalitària i violenta"

La seu provincial de Vox a Tarragona amb pintades de signe feminista La seu provincial de Vox a Tarragona amb pintades de signe feminista VOX TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Març 2019 16:22

La seu provincial de Vox Tarragona ha aparegut avui plena de pintades, compreses enganxades i missatges feministes, coincidint amb la jornada de vaga del 8M. El partit d'extrema dreta ha anunciat que denunciarà l'atac a la seva seu i en responsabilitza l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran, a qui titlla de "supremacista, proetara, totalitària i violenta".

En relació a aquest col·lectiu, Vox ha recordat que "instarà davant de fiscalia a la seva il·legalització" i ha manifestat que "els vividors totalitaris que fan servir la violència per atacar-nos, ens tenen por, ja que saben que se'ls acaba "el xiringuito" de seguir "chupando del bote" dels seus xiringuitos i de les subvencions rebudes, pagades a costa dels impostos de tots els espanyols".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: