Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca es manifesta pel Dia Internacional de les Dones

Les activitats continuen aquesta tarda i tindran continuïtt fins al proper dimecres 13 de març

Més de 250 persones s'han manifestat pels carrers del centre de Vila-seca Més de 250 persones s'han manifestat pels carrers del centre de Vila-seca CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Març 2019 13:23

Vila-seca s’ha sumat avui a la celebració del Dia Internacional de les Dones amb la Manifestació per la vaga feminista del 8M sota el lema 'Ens aturem per a canviar-ho tot'. Més de 250 persones, d’entre les quals diversos membres de les associacions de dones de Vila-seca, la Coordinadora Feminista i la Corporació Municipal, han sortit des del Mercat Municipal i han finalitzat el recorregut a la plaça de l’Església, on s’han llegit els diversos manifestos. 

mani Vila seca 8M plaça

Les activitats continuen aquesta tarda, amb el dinar del Dia Internacional de les Dones i tindran continuïtat fins al proper dimecres 13 de març. Per una banda, demà dissabte tindrà lloc l’activitat 'Mindfulness per millorar les nostres vides', a les 16h, al Centro Aquaiara i, a les 18h, una masterclass de zumba a la rambla de Catalunya. Dilluns vinent, el Centre Cívic i Cultural de la Pineda acollirà un taller de defensa personal a les 3 de la tarda i el dimecres, un taller de cuina de reciclatge a les 09.30h al Centre Cívic i Cultural el Colomí, clourà els actes del Dia Internacional de les Dones a Vila-seca.

Cal recordar que Vila-seca va començar els actes al voltant del Dia Internacional de les Dones el passat dimecres, amb un taller obert de pancartes i davantals i la instal•lació d’una carpa informativa a càrrec de la Coordinadora Feminista Vila-seca, ahir dijous.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: