Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les dones de Riudoms protagonitzaran la commemoració del Dia Internacional de la Dona

Les directores dels centres educatius i les presidentes d’entitats llegiran diversos manifestos

Imatge de l'acte del Dia Internacional de la Dona a Riudoms, el 2018 Imatge de l'acte del Dia Internacional de la Dona a Riudoms, el 2018 CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 07 Març 2019 10:03

Les presidentes de les entitats de Riudoms i les directores dels centres educatius del municipi seran les protagonistes de l’acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dona que organitza l’Ajuntament de Riudoms. Aquest format ja es va estrenar l’any passat, quan les regidores del l’Ajuntament van llegir un manifest al saló de plens i, posteriorment, una vintena de responsables d’associacions, entitats i escoles de Riudoms van llegir textos de tres escriptores i activistes en favor dels drets de les dones.

Enguany, les regidores de l'Ajuntament i les representants d'entitats i col·lectius de dones llegiran diversos manifestos. Tot i que, en un principi s'havia previst llegir fragments d'obres de diverses dones compromeses amb la lluita en favor dels drets de les dones, el format de l'acte adopta així un to més reivindicatiu, en la línia de la decisió que han adoptat moltes institucions del país. La lectura dels manifestos es farà demà, divendres 8 de març, a les 17 h, a la Sala Multiús del Casal Riudomenc, i està obert a tot el públic. Els actes per commemorar el 8 de març continuaran al vespre amb 'Música i Lectures commemoratives' a l’Espai Jove de Riudoms, a les 23.30 h, i amb la 'Festa Lila', organitzada per Dones d’Aigua al Casal Popular La Calderera, a les 00 h.

Més actes el cap de setmana
La commemoració del Dia Internacional de la Dona s'allargarà durant el cap de setmana amb una edició especial de l’activitat 'L’Hora del Conte' de la Biblioteca Municipal Antoni Gaudí de Riudoms, el dissabte a les 12 h, i amb un 'Mural-vermut' davant del Parc de Sant Antoni,organitzat per Dones D’aigua a les 12:30 h. El diumenge, a les 18 h, aquest col·lectiu organitza també una sessió de cinema al Casal Popular La Calderera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: