Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla dedicarà tot el mes de març al Dia Internacional de la Dona

Com a principals novetats destaquen una obra de teatre i un taller de defensa personal

L'Ajuntament d'Altafulla posarà a disposició de la ciutadania un autobuús per assisitir a la manifestació unitària que tindrà lloc a Tarragona L'Ajuntament d'Altafulla posarà a disposició de la ciutadania un autobuús per assisitir a la manifestació unitària que tindrà lloc a Tarragona PLATAFORMA 8M CAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Febrer 2019 09:29

Altafulla dedicarà tot el mes de març a la commemoració del Dia Internacional de la Dona, amb un ampli programa d’activitats. La programació donarà el tret de sortida el pròxim divendres, 1 de març, i s’allargarà fins al dia 29. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la regidoria de Polítiques de Gènere, encapçalada per la regidora Marisa Méndez-Vigo, que enguany presenta dues novetats destacables: un taller de defensa personal i una obra de teatre sota el títol ‘Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?’.

Per una banda, el taller de defensa personal per a dones i joves es desenvoluparà en dues sessions; primer, el 22 de març a les 18:30 h a les antigues escoles Teresa Manero, amb una sessió més teòrica, que anirà a càrrec de la caporala de la Policia Local d’Altafulla, Isabel Fernàndez; i segon, la sessió més pràctica, el 29 de març a les 17:30 h, a càrrec del caporal de la Policia Local, Joan Flores. D’altra banda, l’obra de teatre ‘Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?’, del Tricicle Paco Mir, tindrà lloc el pròxim 24 de març a la sala d’actes de l’Institut d’Altafulla, a les 17:30 h, i l’entrada serà lliure.

Els actes més institucionals tindran lloc el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. A les 17:30 h, a l’Era del Museu, es llegirà el manifest, i tot seguit, tindrà lloc la representació de la performance ‘FQ-M8. Freqüència Quotidiana 8 de Mar’, que anirà a càrrec del grup de teatre +A Prop. En acabar, l’Ajuntament d’Altafulla posarà a disposició de la ciutadania un autobús per participar a la manifestació unitària del moviment feminista, convocada a Tarragona sota el lema ‘Juntes som més fortes! Cap pas enrere!’

La col·laboració de les entitats

Un any més, el programa comptarà amb la col·laboració de diferents entitats del municipi. El Club Marítim d’Altafulla participarà per primera vegada, dedicant la jornada del 9 de març a una classe oberta de pàdel per a nenes a partir dels 4 anys, a partir de les 10:30 h; i a una travessa en pàdel surf fins el Castell de Tamarit per a nenes i dones a partir dels 10 anys, de 12 h a 13 h.

Enguany també s’afegeix al programa el concert del festival Barnasants amb l’espectacle poètic-musical ‘La mirada Violeta’, que tindrà lloc el pròxim 6 de març a les 19:30 h al Pati d’Armes del Castell, a càrrec de la cantautora Meritxell Gené i la poetessa Aina Torres que oferiran un espectacle teatralitzat de caire femení.

A més, el programa també inclou la projecció del documental ’Senyora Pawlowsk’, d’Angelika Schlüter, l’1 de març a les 18 h al Centre d’Entitats, a càrrec de l’Ateneu Cultural de Dones. El mateix Ateneu té previstes diferents sortides el 8 de març a Tarragona en una visita cultural; el dia 15, a les 18 h al Centre d’Entitats, se celebrarà la xerrada memorial ‘Montserrat Anfruns (1958-2014), actriu, cantant, i poeta’, a càrrec de la veïna Joana Badia. Per últim, el Cineclub Altafulla Link s’afegirà a la commemoració el dia 15 de març amb la projecció de la pel·lícula ‘La dona que sabia llegir’, de Marine Francen, a les 18 h al Centre d’Entitats. Pe ampliar tota la informació i consultar tots els detalls sobre aquesta programació, es pot fer a través del web municipal

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: