Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Best Hotels col·labora amb Càritas Interparroquial de Salou

La cadena hotelera ha donat a l'entitat 1.000 litres de llet, 500 kg d'arròs i 600 kg de llegums, a més d'una important aportació econòmica

David Batalla i Ramon Vernet, president i conseller delegat de Best Hotels,	respectivament, juntament amb Esteve Tomàs, director de Càritas Interparroquial	de	Salou	i	Mn.	Santiago	Soro	Roca;	en	el	moment	de	la	donació	davant	de	la	seu	de	l'entitat	a	Salou David Batalla i Ramon Vernet, president i conseller delegat de Best Hotels, respectivament, juntament amb Esteve Tomàs, director de Càritas Interparroquial de Salou i Mn. Santiago Soro Roca; en el moment de la donació davant de la seu de l'entitat a Salou BEST HOTELS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 11 Gener 2019 21:43

Per segon any consecutiu, la cadena hotelera Best Hotels, que actualment gestiona 33 establiments entre l'Estat espanyol i Andorra -13 d'aquests a la Costa Daurada-, ha fet una important donació a Càritas Interparroquial de Salou, entitat d'acció caritativa i social. Aquesta col·laboració ha consistit en el lliurament de 1.000 litres de llet, 500 kg d'arròs i 600 kg de llegums, així com una important aportació econòmica.

El conseller delegat de Best Hotels, Ramon Vernet, ha explicat que "des Best Hotels seguim apostant pel territori i per la nostra gent. Així, un any més, volem cooperar amb Càritas Interparroquial de Salou en la important tasca que desenvolupa aquesta entitat, de suport a les persones desfavorides i de millora de les seves condicions de vida".

Càritas ha distingit a la companyia hotelera amb el reconeixement "Som una empresa amb cor", per les accions solidàries que dins la seva política d'empresa, realitzen cap a la seva entitat.

Aquesta col·laboració s'inclou dins el projecte de Càritas, "Empreses amb Cor", que té com a finalitat implicar els agents econòmics en el desenvolupament del benestar social, oferint des de Càritas a les empreses, la possibilitat de participar en un projecte compromès i obrir camins de cooperació per millorar les condicions dels més desafavorits i així posar a les persones necessitades al centre de les seves accions, promovent amb sinergies la solidaritat, la justícia social, el respecte i la igualtat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: