Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gala benèfica a Falset per la Marató de TV3

La gala, que tindrà lloc el diumenge 9 de desembre, a les 18h, al Teatre de l'Artesana, comptarà amb divereses actuacions i sortejos

La gala benèfica se celebrarà aquest diumenge 9 de desembre, a les 18h, al Teatre de l'Artesana La gala benèfica se celebrarà aquest diumenge 9 de desembre, a les 18h, al Teatre de l'Artesana CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Desembre 2018 08:49

Com cada any, l'Associació de Dones la Quartera de Falset organitza aquesta gala benèfica amb sortejos i actuacions teatrals i musicals. La recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació de la Marató TV3, enguany dedicaca al càncer.

La gala s'iniciarà a les 18h, al Teatre de l'Artesana. Hi actuaran la Coral Vila de Falset, La Corranda, la Companyia Teatral l'Artesana, la Coral Infantil Escola Antoni Vilanova i Philipe Mahon. També es sortejaran lots dels tallers de pintura i treballa de labors, entre altres.

Els donatius seran de 10 euros per als adults i de 5 euros per als petits. També hi haurà una Fila 0.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: