Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xiulada i crits de "Ballesteros dimissió" en l'inici de les festes de Santa Tecla a Tarragona

El CDR de Tarragona ha convocat la protesta "Xiulet de les festes" i proposa rebre als membres de l'equip de govern amb xiulets en els actes festius

Un grup de persones amb xiulets durant la xiulada a les autoritats en l'acte d'inici de les Festes de Santa Tecla Un grup de persones amb xiulets durant la xiulada a les autoritats en l'acte d'inici de les Festes de Santa Tecla MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Divendres, 14 Setembre 2018 21:09

Les festes de Santa Tecla han començat amb una xiulada i crits de "Ballesteros dimissió" d'una part dels assistents a la plaça de la Font, aquest divendres al vespre, en l'acte de La Crida. Així han estat rebudes al balcó consistorial les autoritats després del tradicional toc d'obertura de la Cobla Ministrers del Consell i de l'encesa de la tronada per part del Perpetuador, una tasca que enguany ha recaigut en l'històric casteller del Serrallo, Josep Ramon Tules, Pitu Mosquits.

La xiulada ha estat convocada pel CDR de Tarragona a través de les xarxes socials. Els organitzadors, que han repartit xiulets grocs entre el públic, emplacen a repetir la protesta en altres actes festius en què hi participin els membres de l'equip de govern, com el pregó, el pròxim divendres 21; i el recorregut de l'anada a l'ofici i la processó, el dia 23.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: