Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CDR anima a xiular els membres de l'equip de govern de Tarragona durant les festes de Santa Tecla

Convoquen xiulades durant el toc de crida, el pregó, l'anada a l'ofici i la processó, com a actes principals

El denominat "Xiulet de les festes", proposa que alcalde i regidors "del trio PPSC's" de la ciutat siguin rebuts amb xiulades als actes que assisteixin El denominat "Xiulet de les festes", proposa que alcalde i regidors "del trio PPSC's" de la ciutat siguin rebuts amb xiulades als actes que assisteixin CDR
Societat ACN
Divendres, 14 Setembre 2018 18:07

El CDR Tarragona anima la ciutadania a xiular els membres de l'equip de govern municipal durant les festes majors de Santa Tecla. El denominat "Xiulet de les festes", proposa que alcalde i regidors "del trio PPSC's" de la ciutat siguin rebuts amb xiulades als actes que assisteixin, "sempre respectant els col·lectius i entitats" que els organitzen.

Amb tot, el CDR Tarragona ha proposat quatre "punts de xiulada principals", que seran al toc de crida, a la plaça de la Font aquest divendres a la tarda; el pregó, el pròxim divendres 21 al mateix lloc; el recorregut de l'anada a a l'ofici de diumenge 23 al matí; i la processó del vespre del mateix dia.

Els organitzadors posaran xiulets a disposició dels ciutadans en "estands espontanis" que es formaran durant les festes o també proposen portar-lo de casa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: