Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració ciclista a Riudoms per denunciar els homicidis

Ex ciclistes professionals com Joaquim Rodríguez "Purito" se sumen a la concentració en record de les víctimes de Riudoms, que tindrà lloc aquest diumenge a les 10:45h

L'ex ciclista professional Joaquim Rodríguez "Purito" participarà en la concentració de diumenge L'ex ciclista professional Joaquim Rodríguez "Purito" participarà en la concentració de diumenge ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Agost 2018 18:56

La Federació Catalana de Ciclisme ha convocat per aquest diumenge 12 d'agost, a les 10:45h, una 'Concentració Ciclista' al passeig Germans Nebot de Riudoms (primera entrada al municipi des de Reus). Amb el lema "Prou homicidis, més respecte!", la concentració vol denunciar l'elevat nombre d'atropellaments de ciclistes que es produeixen a les carreteres, alguns dels quals són homicidis. 

A la concentració s'hi han sumat diversos ciclistes professionals com els ex ciclistes Joaquim Rodríguez "Purito" i Àngel Edo. La mobilització recordarà les dues darreres víctimes mortals de Riudoms produïdes, el passat diumenge 5 d'agost, al km 8 de la carretera T-310, a Montbrió del Camp.

Des de la Federació Catalana de Ciclisme també es recorda l'obligació dels vehicles de respectar la distància d'1,5 metres amb els ciclistes i que "compartir amb respecte, és més segur".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: