Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils edita un calendari per promoure la igualtat de gènere entre els més petits

La iniciativa recull deu idees clau amb il·lustracions per trencar els estereotips i rols de gènere, s’està distribuint a les escoles i llars d’infants del municipi

Il·lustració del Calendari 2018 ‘Calendaris pel foment de la igualtat’ de l'Ajuntament de Cambrils Il·lustració del Calendari 2018 ‘Calendaris pel foment de la igualtat’ de l'Ajuntament de Cambrils CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Gener 2018 09:59

L’Ajuntament de Cambrils distribueix un calendari escolar i comunitari per promoure la igualtat de gènere dins el projecte ‘Calendaris pel foment de la igualtat’, una iniciativa de l’àrea de polítiques d’igualtat que enguany s’inicia amb el lema ‘Deixem d’etiquetar per deixar de ser!’. El material engloba deu idees clau per trencar els estereotips i rols de gènere, per no fer un ús sexista de les joguines, fomentar els jocs cooperatius i per saber que no hi ha res que puguin fer nens i nenes de forma diferenciada. Aquests valors van acompanyats d’unes il•lustracions que els representen.

Aquesta acció de sensibilització vol fomentar la utilització del temps de joc per avançar en la coeducació de nenes i nens, amb l’objectiu que els infants puguin desenvolupar tot el seu potencial en qualsevol àmbit de la vida, ensenyar-los a respectar les diferències individuals i a relacionar-se com a iguals. El calendari s’està distribuint a les aules i alumnat de les escoles de primària i llars d’infants del municipi, també està disponible per la ciutadania a l’Ajuntament, la Biblioteca pública municipal, el centre cívic les Basses i al web de l’àrea de polítiques d’igualtat de Cambrils.

Les 10 idees clau del calendari

- Les mateixes joguines per nenes i nens
- Els colors no tenen gènere
- Jocs i joguines per la diversitat
- Evitar prejudicis sexistes
- Jocs cooperatius
- Jocs i joguines creatives i no violentes
- Ull amb la publicitat, siguem crítics/ques amb ella
- Escollir contes coeducatius

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: