Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 200 persones es manifesten per la presència de l'Exèrcit a Tarragona

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau va organitzar ahir una marxa contra les maniobres militars al territori

Concentració d'ahir a Tarragona contra la presència de l'Exèrcit Concentració d'ahir a Tarragona contra la presència de l'Exèrcit RCTGN.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 08:29

Prop de 200 persones van participar aquest dilluns al vespre en un acte de rebuig a les maniobres militars que es fan aquesta setmana al territori encapçalat per la pancarta 'Cap exèrcit defensa la pau'. La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau va organitzar una concentració a l’Estàtua dels Despullatsde la Rambla Nova per seguir després en una marxa fins a la Delegació de Defensa a la Rambla Vella.

L'actor tarragoní, Oriol Grau, va llegir un manifest on reclamava que es deixessin d'utilitzar les instal.lacions tarragonines com a base d'operacions o maniobres militars. Un dels portaveus de la Coordinadora, Marc Suanes, va rebutjar que ara arribin a Tarragona uns 3.000 soldats. Amb el lema 'ni a Tarragona ni a enlloc', la protesta va transcórrer sense incidències tot i que els organitzadors van ser identificats per la policia ja que no tenien permís per fer la manifestació.

 La Coordinadora va rebutjar l'ús de les instal·lacions del Camp de Tarragona com a base d'operacions o maniobres militars i va recordar que les activitats militars a Tarragona no eren cap novetat i va posar com a exemple que el port és punt estratègic d'aturada i aprovisionament per a les forces armades de l'Estat espanyol i de l'OTAN.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: