Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els evacuats a l'Ajuntament de Tarragona per una fuita de gas tornen a la feina

L'Ajuntament de Tarragona ha hagut de ser desallotjat aquest matí per una fuita de gas que també ha obligat a acordonar la plaça de la Font

L'Ajuntament ha estat evacauat i la plaça de la Font acordonada una estona a causa d'una fuita de gas L'Ajuntament ha estat evacauat i la plaça de la Font acordonada una estona a causa d'una fuita de gas TARRAGONA RÀDIO
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Setembre 2017 14:52

Una fuita de gas ha obligat a desallotjar aquest dimarts, cap a les 10:30h, l'edifici de l'Ajuntament de Tarragona i a evacuar preventivament una part del personal, quan els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís. Ha estat a causa de les obres que es fan al carrer Sant Domènec. La fuita s’ha produït en la seva confluència amb el carrer Salines, on s’ha rebentat una canonada de gas, de la companyia Gas Natural.

Tècnics de la companyia han pogut pinçar la canonada afectada i procedir a reparar l’averia. Segons els Bombers, s’ha evacuat preventivament sis persones del carrer Sant Domènec i de personal que treballava en aquesta zona del consistori. El personal ha pogut tornar als llocs de treball cap a les 13h.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: