Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El propietari del bar de Bonavista nega que el problema del Mercadet s'hagi solucionat

El propietari assegura que la presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, "menteix" quan diu que el Síndic ha donat la raó a l'Ajuntament de Tarragona

El Mercadet dels Diumenges de Bonavista ocupa els accessos als edificis annexos El Mercadet dels Diumenges de Bonavista ocupa els accessos als edificis annexos CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 03 Agost 2017 18:45

Juan Antonio Heredia, el propietari del bar de Bonavista que es va queixar perquè les furgonetes li tapen la façana i l'accés al local quan se celebra el Mercadet dels diumenges, ha negat les afirmacions fetes avui per la presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando, quan diu que "la resposta del Síndic donant per tancat aquest tema demostra que teníem raó i que, des de l'inici, vam respectar la porta d'accés posterior que el local té a Bonavista". El propietari del bar ha afirmat a aquest mitjà que Ferrando "menteix" i que l'únic que ha fet el Síndic "és donar per finalitzada la seva intervenció", a la vegada que recorda que la mateixa Sindicatura li va dir que, a partir d'ara, la única manera de solucionar el conflicte era "per la via del contenciós-administratiu o per la bona voluntat de l'alcalde".

Heredia també ha dit que "és fals que el problema amb el Mercadet de Bonavista sigui un tema particular meu". En aquest sentit, reivindica un problema de seguretat que té el Mercadet en general i demana a la regidora que "si té un pla de protecció, que l'esenyi; si té un protocol d'emergència i d'accessos, que l'ensenyi". El propietari del local posa en dubte que "el Mercadet compleixi amb totes les normes contra incendis i seguretat viària", com assegura Ferrando. Heredia ha citat com a exemple que el personal de les ambulàncies "es veu obligat a entrar al Mecadet amb la llitera a la ma perquè no hi ha un accés condicionat" i ha reclamat una urbanització de la zona.

Per a Heredia el problema ni és particular ni ha finalitzat i espera poder-ho resoldre per la via judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: