Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Concentració de 70 empleats del Villablanca

Els treballadors s’oposen a “la retallada de sou” que se’ls vol aplicar

La protesta va aplegar una setantena de treballadors d'aquest centre reusenc La protesta va aplegar una setantena de treballadors d'aquest centre reusenc MARC BUSQUETS
Societat
Dimecres, 02 Agost 2017 07:57

El comitè d’empresa de Villablanca Serveis Assistencials va aplegar ahir prop de setanta treballadors de l’equipament per protestar contra les mesures que se’ls volen aplicar des de la direcció del centre, i que suposen “una greu retallada” dels seus drets salarials, segons van exposar. El grup es va aplegar a l’entrada del recinte amb pancartes i xiulets per evidenciar el seu malestar, i just abans d’una reunió amb els gestors de la societat que es va produir al migdia. “L’estratègia que usen a les trobades que fem amb ells és deixar les coses a mitges i ajornar-les tant com poden, així guanyen temps”, va denunciar el president del comitè, Claudio Parodi, integrant, a més, del sindicat UGT.

Parodi va exposar: “Ja fa un any que reclamem un augment salarial, però l’empresa s’ha tancat en banda i ja ens ha avançat que només tindrem un augment d’un 0,5% corresponent al 2016.” Davant d’aquest escenari, Parodi va assenyalar que la societat ha plantejat la introducció d’una sèrie de mesures derivades del conveni laboral del sector en l’àmbit català (ara en tenen un de propi), cosa que el president del comitè va descriure com “injust”.

“No només no ens apugen el sou, sinó que pretenen aplicar-nos canvis que ens perjudiquen”, va carregar. Per tot plegat, i en una recent assemblea del comitè, es va decidir rebutjar la proposta de l’empresa. El conveni actual dels treballadors de Villablanca data de l’any 2010 i es prorroga de manera automàtica a excepció que una de les dues parts el denunciï.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: