Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien l’antic gerent de l’EMT a Tarragona

L’acusen de carregar despeses personals en una targeta municipal

L'exgerent de l'EMT Mario Cortés L'exgerent de l'EMT Mario Cortés TRANSPORTE 3
Societat El Punt Avui
Dimarts, 30 Mai 2017 08:04

La regidora de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Tarragona Sònia Orts ha fet arribar a la fiscalia de Tarragona presumptes irregularitats en la gestió de l’exgerent de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona Mario Cortés, que va dimitir del càrrec al·legant raons personals l’octubre del 2015. Segons va avançar ahir el mitjà digital La República Checa, Cortés hauria fet servir la targeta de crèdit subministrada per l’Ajuntament de Tarragona al seu nom per a despeses que, presumptament, serien de tipus personal entre el 2013 i el 2016, i que pujarien a un total de 70.000 euros. El grup municipal de C’s, que ja havia denunciat altres irregularitats de Cortés durant la seva gestió, té previst donar avui més detalls d’aquesta denúncia en una roda de premsa.

La portaveu del govern municipal i presidenta de l’EMT, Begoña Floria, va afirmar ahir en un comunicat que l’empresa “ha funcionat sempre amb total transparència”, motiu pel qual es van proporcionar a Orts –que és membre del consell d’administració– els extractes de la targeta. Floria, però, va lamentar que l’edil no demanés explicacions a l’EMT. “Resulta poc explicable la pressa amb què s’ha enviat aquesta documentació a la fiscalia, sense esperar a rebre els aclariments oportuns”, va dir Floria, que va recordar que els comptes de l’EMT estan auditats.

La denúncia va provocar les reaccions de CDC, que va reclamar la compareixença de Floria, i de la CUP. Les dues formacions van demanar que es convoqui un consell d’administració extraordinari de l’EMT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: