Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla promociona el programa 'Llançadora ocupacional' dels Jocs

El programa té una durada de 150 hores i està dirigit a persones majors de 30 anys inscrites al SOC o amb necessitats de reciclatge professional

El programa 'Llançadora Ocupacional' està dirigit a persones majors de 30 anys inscrites al SOC El programa 'Llançadora Ocupacional' està dirigit a persones majors de 30 anys inscrites al SOC CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Mai 2017 21:46

L’Ajuntament d’Altafulla, com a seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, col·labora en la promoció i difusió del programa 'Llançadora ocupacional', un programa d'acompanyament, impulsat per l'Ajuntament de Tarragona, que ha posat en marxa aquest mes de maig per a la cerca de feina adreçat a majors de 30 anys, i obert a les poblacions que acolliran els JJMM 2018, com és el cas d’Altafulla.

El programa 'Llançadora Ocupacional', que s’ha posat en marxa per primera vegada, s’allargarà fins al 16 de juny, i durant 105 hores els 20 participants treballaran de forma grupal les eines i els canals de cerca de feina, entrenaran competències transversals i habilitats per l'àmbit laboral, disposaran d'un espai actiu de cerca de feina, realitzaran accions d'intermediació laboral amb empreses de diferents sectors i tindran de forma individualitzada sessions d'orientació laboral i seguiment de la mà de la tutora que imparteix el programa.

Un dels punts forts d'aquest programa és que es desenvolupa a partir de l'anàlisi individual de cada participant i l'elaboració d'un pla d'acció personalitzat. L'objectiu principal d'aquest programa és apoderar els participants en la cerca de feina i facilitar la inserció del número més elevat de participants possible.

El programa està cofinançat per l'Ajuntament de Tarragona i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals, i s’organitza a través de Tarragona Impulsa.

Publicitat