Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Catllar obrirà aquest cap de setmana les portes del Castell, el Pou de Glaç i el campanar

El municipi del Baix Gaià se suma un any més a les Jornades Europees del Patrimoni

Imatge del castell i del campanar de l'església del Catllar Imatge del castell i del campanar de l'església del Catllar AJUNTAMENT DEL CATLLAR
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 13 Octubre 2023 18:50

El Catllar se suma un any més a les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) amb unes jornades de portes obertes que permetrà visitar al Castell, el Pou de Glaç i pujar al campanar de l’església de Sant Joan Baptista. Serà els propers dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre, de 10:00 a 12:00 hores. Cal reservar prèviament al telèfon 600 460 488 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: