Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona renova les senyalitzacions de 'Patrimoni Mundial' d'accés a la ciutat

S’han renovat tres senyals ubicades a la rotonda del complex Educatiu; al pont de Santa Tecla i a la rotonda de l’avinguda Doctor Mallafré

S’han renovat tres senyalitzacions ubicades a la rotonda del complex Educatiu; al pont de Santa Tecla i a la rotonda de l’avinguda Doctor Mallafré S’han renovat tres senyalitzacions ubicades a la rotonda del complex Educatiu; al pont de Santa Tecla i a la rotonda de l’avinguda Doctor Mallafré AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 13 Novembre 2020 20:18

Amb motiu de la celebració dels vint anys del nomenament del conjunt arqueològic de Tàrraco Patrimoni de la Humanitat, la conselleria de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona està duent a terme una sèrie d’actuacions per recuperar i dignificar els espais patrimonials. Per aquest motiu, s’han renovat tres senyalitzacions d’accés a la ciutat, ubicades a la carretera de Salou, rotonda del complex Educatiu; a la plaça d’Europa al pont de Santa Tecla i a la rotonda de l’avinguda Doctor Mallafré; que indiquen que Tarragona és ciutat 'Patrimoni de la Humanitat'. La renovació s’ha dut a terme aquesta setmana i ha tingut un cost de 700€.

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha volgut destacar aquesta actuació “duta a terme en aquest any tan difícil, perquè seguim treballant per dignificar i posar en valor els nostres espais patrimonials”. Pinedo ha afegit que “per a nosaltres era important que les senyalitzacions estiguessin en bon estat” i “una ciutat Patrimoni Mundial no només ho ha de ser, sinó també semblar-ho”. Des de la Conselleria s’estan duent a terme diverses accions en aquest sentit, que properament es donaran a conèixer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: