Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Arqueològic prorroga les visites fins el 27 de setembre

Es tracta de les visites al teatre romà, a la Vil·la romana dels Munts i a Centcelles, a més de l'itinerari per la Necròpolis Cristiana

 Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles, als afores de Constantí Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles, als afores de Constantí MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Setembre 2020 23:23

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) prorrogarà fins el 27 de setembre les activitats que ha programat aquest estiu, amb totes les precaucions i mesures sanitàries necessàries, amb grups reduïts i aforament limitat adaptats a les necessitats de l’activitat i de l’espai.

Les activitats prorrogades són les següents:

Visita teatralitzada Caius i Faustina et conviden a la Vil·la romana dels Munts (Altafulla)

Us convidem a conèixer la residència de la Faustina i el seu espòs Caius, duumvir de Tàrraco, en les proximitats d’aquesta gran ciutat romana. Ells mateixos seran els vostres amfitrions i us explicaran com és la seva vida en aquesta vil·la a la vora del mar.

Dissabtes 19 i 26 de setembre, a les 18.30 h.
Activitat per a públic general.

Visita guiada al teatre romà

El teatre de Tàrraco fou un dels tres edificis d’espectacles dels que gaudien els seus habitants. Apropa’t i t’explicarem com era, quins eren els espectacles que es feien, i quin era el paper que jugava dins de la trama urbana.

Divendres 18 i 25 de setembre, a les 18.30 h.
Activitat gratuïta dirigida al públic general.

Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles (Constantí)

Coneix aquest important edifici de l’antiguitat tardana ubicat molt a prop de Tàrraco. T’explicarem les escenes representades en el mosaic de cúpula que es conserva, i la història que ha viscut aquest conjunt monumental al llarg del temps.

Les visites es duran a terme els diumenges 20 i 27 de setembre, de 12.00 a 13.00 h. Preu: 4 € (inclou l’entrada i la visita guiada).

Activitat dirigida al públic general.

Itinerari “Vida i mort a Tàrraco”

Lloc d’inici: Necròpolis Paleocristiana / Lloc de finalització: Centre comercial Parc Central

Un itinerari guiat per la Necròpolis Paleocristiana i les restes conservades al Centre Comercial Parc Central, per conèixer quina va ser l’evolució d’uns dels suburbis de Tàrraco, i quines activitats s’hi desenvolupaven.

Les visites es realitzaran els dissabtes 19 i 26 de setembre, a les 18.30 h. Preu: 4 € (inclou l’entrada i la visita guiada).

Activitat dirigida al públic general.

Per a realitzar aquestes activitats, podeu reservar l’entrada a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: