Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El primer canal de la TV estatal russa visita Reus per conèixer la ciutat de Gaudí

Es tracta d'un dels programes més populars de contingut turístic de la TV de Rússia

La TV russa, a la Ruta del Modernisme La TV russa, a la Ruta del Modernisme CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Octubre 2018 12:17

Un equip del primer canal de la televisió estatal russa visita aquests dilluns i dimarts Reus per conèixer la ciutat d’Antoni Gaudí i els principals atractius de turisme cultural de la ciutat. L’equip està format per dos càmeres i un redactora del programa 'Neputevye Zametki', acompanyats d’una representant del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Moscou.

El programa es titula 'Apunts del viatger' i està presentat pel reconegut periodista Dmitri Krylov i és un dels programes TOP de contingut turístic de la TV de Rússia, amb un dels índex de popularitat més alts.

El fil del programa gira al voltant del turisme cultural, un dels productes estrelles del mercat rus, en el marc de l'Any de Turisme Cultural 2018 i, en concret, del fenomen dels castellers com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO. De fet, els periodistes russos han estat presents durant tot el cap de setmana al concurs de castells de Tarragona.

                                                                   Equip de la televisió russa: equip TV russa

El programa també té un interès especial en la figura de l’arquitecte Antoni Gaudí, tant pel que fa a la seva terra natal com pel que fa a les obres que va realitzar a Barcelona.

El motiu principal de la visita a Reus és conèixer la vinculació de l’arquitecte Gaudí amb la ciutat, i alguns espais relacionats a la seva infància i joventut, com l’església Prioral de Sant Pere i el campanar i la casa natal del carrer Sant Vicenç. En el programa també està inclosa la visita al Gaudí Centre Reus, el centre d’interpretació dedicat a la vida i l’obra de l’arquitecte, la Ruta del Modernisme, i altres espais de referència cultural de la ciutat, com el Teatre Fortuny i el Museu de Reus.

Cal destacar que el públic rus és un dels mercats importants de la ciutat de Reus. Cal recordar les connexions de l’aeroport de Reus amb Rússia (a través dels programes xàrters tour operadors i l’aerolínia Pobeda), de manera que el programa també vol mostrar els atractius de Reus des d’altres punts de vista: cultura, enogastronomia i shopping.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: