Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils participa a la Fira de Cicloturisme de Bolonia

L'esdeveniment, que es va celebrar del 5 al 7 d'abril, va suposar el lloc de trobada entre professionals i clients del sector

El Patronat de Turisme de Cambrils va participar a la Fira de Cicloturisme de Bolonia (Itàlia) El Patronat de Turisme de Cambrils va participar a la Fira de Cicloturisme de Bolonia (Itàlia) CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 13 abril 2024 00:57

El Patronat de Turisme de Cambrils va participar a la 3a Fira de Cicloturisme de Bolonia, que es va portar a terme del 5 al 7 d'abril, dins l'estant de Catalunya, juntament amb Vies Verdes/Pirinexus, Hotels CMC, o la Diputació de Barcelona.

La Fira del Cicloturisme de Bolonia, organitzada per Bikenomist, va suposar el lloc de trobada entre professionals i clients del sector del cicloturisme. L'equip del patronat va poder constatar que cada vegada hi ha més persones coneixedores de Cambrils perquè hi ha anat o bé n'han sentit a parlar, i va atendre altres visitants que no coneixien la zona però tenien moltes ganes de descobrir-la.

Una de les activitats més destacades en aquest sentit ha estat el Forum 'From Bike to Business', que va tenir lloc el primer dia de la Fira i va reunir nous (i no tan nous) models de negoci i operadors del sector.

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha explicat que aquesta acció forma part de l'estratègia per seguir potenciant el turisme esportiu i especialment pel cicloturisme, i ha afirmat que l'esdeveniment va ser una ocasió ideal per promocionar la destinació i alhora generar noves sinèrgies amb el sector.

A la fira hi ha coincidit més de 80 destinacions diferents, touroperadors i marques ciclistes. Entre els presents hi havia Catalunya, Turquia, Eslovènia, República Txeca, Croàcia, Bèlgica, Sicília, Véneto, Basilicata, Toscana, Friuli-Venècia Júlia, i moltes altres destinacions centrades amb el turisme actiu, així com marques com Shimano, Canyon, Decathlon, Gazelle, Bergamont.

Cal destacar que Bolonia, l'escenari de l'esdeveniment, és una ciutat del nord d'Itàlia amb un altíssim ús de la bicicleta i que els esforços de tot el país ja recullen els seus fruits amb la sortida del Tour de França des de Florència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: