Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra organitza activitats per redescobrir el municipi a través d'un conte

Els actes al voltant del llibre 'Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra' es faran del 6 d’abril a l’11 de juny

La Regidoria de Turisme organitza diverses activitats promocionals del conte ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra La Regidoria de Turisme organitza diverses activitats promocionals del conte ‘Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 06 abril 2023 17:00

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat unes activitats promocionals del conte 'Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra', que permetran redescobrir la història, tradicions i cultura del municipi en família i amb els més petits. Els actes tindran lloc, des del 6 d’abril fins a l’11 de juny. L’obra es tracta d’un llibre il·lustrat de Rosa Cuiró.

Programa d’activitats

El programa d’activitats s’iniciarà el dijous 6 d’abril als jardins de la Casona a partir de les 17.30 h amb un contacontes en català a càrrec de la narradora Imma Pujol. A les 18 h fins a les 20 h es faran tallers infantils del llibre, que consistiran a pintar el clauer de l’Àvia Palmira i decorar el punt de llibre amb flors i colors.

Aquestes activitats, gratuïtes i sense inscripció prèvia, es tornaran a programar el dissabte 8 d’abril, però en aquesta ocasió el contacontes serà en castellà.

El calendari d’activitats no es reprendrà fins al diumenge 30 d’abril a les 10:30 h, amb una ruta en bicicleta pels camins de pedra seca que s’iniciarà a la plaça del Castell i on s’anirà explicant el conte i es descobriran els paisatges de flors, garrofers, oliveres i ametllers florits. L’activitat és de dificultat fàcil-mitjana, durarà dues hores i es recorreran uns 4 km, per a participar-hi cal disposar de bicicleta i casc.

Els esdeveniments promocionals del conte continuaran dissabte 20 de maig amb una ruta a peu per Clarà i els muntanyans, on es podrà gaudir d’un “paisatge màgic” envoltats de dunes i lliris. Serà a les 10.30 h del matí i se sortirà des de l’Església Joan Baptista. La durada serà de dues hores recorrent 4 km és considerada de dificultat fàcil.

L’últim dia de promoció del llibre 'Amb olors de romaní pels camins de Torredembarra' serà diumenge 11 de juny, quan es durà a terme una ruta a peu pel Roquer i el Far, on es podrà accedir a l’interior per poder gaudir de les vistes de la Costa Daurada. Se sortirà des de l’Oficina de Turisme i es caminaran 4 km en dues hores. La dificultat d’aquesta activitat és fàcil-mitjana.

A més, durant els mesos d'abril i maig i juny, es realitzarà una descoberta dinàmica del llibre en tres espais diferents, de la mà dels protagonistes del llibre: l’Heura, el Nil i els seus amics, amb la narradora Imma Pujol. Aquesta activitat va dirigida a infants entre 5 i 12 anys, però sempre acompanyats d’un adult. 

Per participar en les activitats gratuïtes, cal una inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i les places són limitades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: