Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es busca el "Racó favorit" de Cambrils

Turisme de Cambrils presenta un concurs que convida la ciutadania a pujar fotografies del municipi a la xarxa social Instagram

Imatge del concurs d'Instagram "El meu racó favorit de Cambrils" Imatge del concurs d'Instagram "El meu racó favorit de Cambrils" CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 05 abril 2023 07:51

El Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils presenta el concurs d'Instagram "El meu racó favorit de Cambrils", que convida a la població a pujar fotografies de la localitat a aquesta xarxa social per mostrar i descobrir el més destacat de l'entorn: el seu paisatge favorit, un bucòlic capvespre, un parc ple d'activitat, un racó poc conegut, el seu plat preferit de la gastronomia típica o la plaça més representativa en ple tràfec, entre altres idees.

El certamen té caràcter i premis propis, i, a més, les obres a concurs competiran, juntament amb les fotografies de tot el país, pels premis nacionals d' "El meu racó favorit", que busquen reconèixer les millors imatges de tota la geografia espanyola.

L'objecte de la convocatòria és l'estímul de la ciutadania de la seva capacitat creativa al terreny de la fotografia digital alhora que es busca generar contingut enriquidor a les xarxes socials a través d'un ús responsable i amb finalitat cultural. Alhora, el certamen compleix un objectiu promocional, fent que siguin els mateixos usuaris i usuàries els que mostrin els aspectes que ells mateixos considerin més rellevants de la localitat, i aprofitant la viralitat de la comunicació a través de les xarxes socials.

Per participar-hi només caldrà prendre una instantània amb un telèfon mòbil (encara que s'accepten imatges preses amb qualsevol dispositiu), pujar-la a la xarxa social Instagram amb els hashtags del certamen (#mirinconfavorito i #mirinconfavoritodecambrils) i omplir, tantes vegades com fotos presentin, el següent formulari d'inscripció, on també es poden consultar les bases.

El text de la descripció de la imatge formarà part de l'obra i el jurat pot tenir-ho en compte a l'hora d'escollir els treballs guanyadors. El format i l'extensió del text és lliure i es permet la inclusió d'emoticones. Podran participar totes les persones que ho desitgin sense importar edat o lloc de naixement. L'únic requisit és que l'obra presentada estigui realitzada a la localitat o hi faci referència.

Els premis

El certamen tindrà dos premis: un primer premi dotat amb 200€ i un segon dotat amb 100€. L'obra guanyadora del primer premi serà impresa en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters) que la reconeixeran com el treball guanyador del concurs.

A més, la fotografia guanyadora optarà als guardons nacionals del projecte "El meu racó favorit": 1r premi: 500 euros; 2n premi: 400 euros;  3r premi: 300 euros; 4t premi: 200 euros; 5è premi: 100 euros; 10 premis accèssits de 50 euros.

El termini per inscriure les obres al concurs d'"El meu racó favorit de Cambrils" estarà obert fins al dia 10 de setembre inclòs. Els premis a nivell local es donaran a conèixer el 15 de setembre i els guanyadors nacionals es publicaran el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.

La iniciativa "El meu racó favorit" compleix el 2023 el seu tercer any de recorregut a nivell nacional. Entre les dues primeres edicions es van congregar 50 certàmens locals i es van presentar més de 7.000 imatges a concurs.

Bases i formulari d' inscripció

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: