Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell del Baix Penedès presenta la nova campanya de promoció turística de la comarca

'Baix Penedès et toca!' aposta per desestacionalitzar el turisme i posicionar-se com una destinació turística de proximitat

Imatge que apareix en el vídeo promocional 'Baix Penedès, et toca a tú!' tardor-hivern Imatge que apareix en el vídeo promocional 'Baix Penedès, et toca a tú!' tardor-hivern FRAME CCBP
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Desembre 2020 12:17

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquesta setmana la segona part de la campanya de promoció turística comarcal “Baix Penedès, et toca!” hivern-primavera amb la que vol desestacionalitzar el turisme tradicional i ampliar als mesos d’hivern i primavera la captació de turistes que visitin la nostra comarca. A més, també es pretén posicionar la marca Baix Penedès a l’Àrea metropolitana de Barcelona com una destinació turística de proximitat, amb una llarga història, una gastronomia de primera qualitat i un patrimoni cultural molt ric i singular.

La campanya consta d’un nou vídeo de 2 minuts de duració on es mostren diferents indrets d’interès turístic amb una veu en off explicativa. A més, se’n farà difusió i promoció a les xarxes socials i pàgines web.

Aquesta campanya s’ha executat en el marc del Pla d’Actuació de Turisme 2020 del Consell Comarcal i finançat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb una subvenció total de 1.346 € per a programes concrets i activitats de promoció turística.

El president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans, ha destacat la importància de desestacionalitzar el turisme i posicionar-se a l’àrea metropolitana com una destinació propera i amb un gran atractiu per famílies i amants de l’enogastronomia. Per la seva banda, el conseller de turisme Jaume Casañas, ha explicat els motius que han impulsat a presentar la campanya: “l’actual crisi que vivim, tant social, com sanitària i econòmica, han fet reduir els ingressos derivats del turisme a tot arreu, i també a la nostra comarca. Cal seguir treballant, ara més que mai, i aprofitar tots els recursos que se’ns ofereixen des de l’Administració Pública per promoure el Baix Penedès. Per això, també s’està preparant una nova pàgina web que ben aviat us presentarem.”

Podeu veure el vídeo

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: