Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Baix Gaià promociona el nou web turístic

L’Agrupació de Municipis Turístics del Baix Gaià també estrena un plànol de rutes

El nou web turístic del Baix Gaià El nou web turístic del Baix Gaià CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Agost 2020 17:11

L’Agrupació de Municipis Turístics del Baix Gaià ha iniciat una campanya de promoció a les xarxes socials del nou web www.baixgaiaturisme.cat. Amb el lema “Baix Gaià. Un espai per a tothom” es promouen els municipis d’Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà, Renau, Vespella de Gaià, la Riera de Gaià, Salomó, la Pobla de Montornès, la Nou de Gaià, Tarragona i el Catllar, en els àmbits de platges, castells, cultura, oci, festes, serveis, on dormir, on menjar, gastronomia i comerços.

Nou plànol de rutes

D'altra banda, aquests dies han estrenat el nou plànol de rutes a peu i amb BTT del Baix Gaià 'Ronda verda, Ruta dels Castells i Pic de la Mola'. Està fet a escala 1:20.000 i hi ha marcats els següents itineraris:

- Sender de Gran Recorregut
- Sender de Petit Recorregut
- Ruta dels Castells del Baix Gaià
- Ronda Verda
- Aproximació als Miradors del Baix Gaià
- Camí de Sant Jaume
- Xarxa de camins d'Altafulla i Tarragona
- Itineraris Saludables

En total, s'han imprès 2.500 unitats, repartides entre tots els ajuntaments que formen part de l'Agrupació de Municipis Turístics del Baix Gaià i es poden adquirir a un preu de 2 €.

D’altra banda, a principis del mes de juliol es va dur a terme una nova reunió de l'Agrupació després d'uns mesos aturats per la Covid-19. Es van tractar qüestions relacionades amb la promoció turística del territori i també accions per a la difusió de la nova pàgina web del Baix Gaià.

També es va fer un repàs de les accions que s'han portat a terme en els darrers mesos com la reparació dels punts d'observació paisatgística i l'edició del nou plànol de rutes. També es van tractar noves fórmules de funcionament de l'Agrupació perquè aquesta sigui molt més àgil i eficaç a l'hora de desenvolupar accions.

Actualment, la presidència de l’Agrupació recau en l’alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, i la vicepresidència, en la regidora de Turisme de Torredembarra, Marina Riudeubas.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: