Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Costa Daurada, com sempre

És el reclam de la nova campanya de promoció turística de la Diputació que vol "tocar la fibra" del mercat català i espanyol / L'altra acció és "Recomencem", a les Terres de l'Ebre

Una de les imatges promocionals de la campanya "La Costa Daurada, com sempre" Una de les imatges promocionals de la campanya "La Costa Daurada, com sempre" DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Turisme Josep Cartanyà
Dilluns, 25 Mai 2020 11:10

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha donat el tret de sortida a dues noves campanyes de promoció turística que busquen atraure els i les visitants del mercat català i estata: "Costa Daurada, com sempre" i "Terres de l'Ebre, recomencem". Durant la roda de premsa telemàtica de presentació, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha explicat que amb aquesta campanya la Diputació vol donar resposta a les propostes que s'han fet en el marc de les darreres reunions mantingudes amb el sector, "un dels més perjudicats per la pandèmia", i ha transmès un missatge esperançador: "La Diputació i el Patronat sempre han estat, continuen estant i seran al costat del sector".

Per la seva banda, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, ha explicat que la campanya va adreçada "a famílies amb fills i filles de 3 a 16 anys que acostumen a viatjar amb cotxe". Roigé ha descrit la campanya com "diferent de les anteriors, pròpia, emotiva, sensible i que la gent se la senti seva".

Per fer-ho possible, el Patronat ha destinat 490.000 euros per desplegar accions que busquen audiències massives de televisió, mitjans digitals i xarxes socials de l'àmbit català i estatal. En concret, s'han elaborat dos espots amb dues versions de 2 minuts (versió llarga) i de 20 segons (versió curta), a més de bàners i anuncis amb adaptacions per municipis, ofertes i empreses.

La directora del Patronat de Turisme de la Diputació, Marta Farrero, ha explicat que les campanyes volen transmetre que "la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre són destinacions que generen confiança, un lloc segur on retornem". La campanya "Costa Daurada, com sempre", que tindrà la versió 'Litoral' i 'Interior', vol mostrar "els valors d'un territori que no han canviat", mentre que "Terres de l'Ebre, Recomencem" posa en valor "la natura i els espais a l'aire lliure". 

Costa Daurada, com sempre

"Costa Daurada, com sempre recull" l’essència de la campanya per aquesta destinació. A través dels records, es proposa rememorar aquells llocs, moments i experiències viscudes a la Costa Daurada que formen part del nostre paisatge emocional i de les nostres vacances en família. Una campanya que viatja en el temps però que reforça un missatge sobre la Costa Daurada i a la seva oferta turística actual: els valors d’un territori que no han canviat.

La campanya compta amb dos espots, un de 20 segons i una versió extensa de 2 minuts, que es podran veure per televisió i també a través de mitjans i plataformes en línia. La productora Minifilms, amb Ramon Balagué i Xavier Morral com a creatius, són els responsables d’una peça audiovisual creada expressament per als moments actuals i elaborada en ple confinament, sense sessions d’enregistrament exteriors i amb la col·laboració del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR) i l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà.

La proposta gràfica, a càrrec de l’Agència La Guerrilla, reflecteix en dos originals diferents aquesta mateixa aposta comunicativa. El públic a qui es dirigeix la campanya és el familiar, procedent de Catalunya i l’Estat. És un públic proper, coneixedor dels valors de la Costa Daurada, que es vol retrobar aquí amb el seu temps de vacances: de descans, de lleure i d’allunyar-se dels problemes, connectant amb un referent segur en aquests temps d’incertesa provocats per la pandèmia de la Covid-19.

Costa Daurada com sempre interior

La campanya contempla una forta presència en línia: blogs especialitzats, mitjans digitals i també a les xarxes socials amb les etiquetes #CostaDauradaComSempre i #CostaDaurada

Terres de l’Ebre. Recomencem

La campanya per les Terres de l’Ebre amb l’eslògan "Recomencem" presenten les Terres de l’Ebre com una destinació on la natura i els espais a l’aire lliure són l’element central, l’escenari de retrobament. La creativitat inclou una peça audiovisual, que tindrà una versió de 20 segons i una altra més extensa d’1 minut i 10 segons, creada per la productora Filmsnòmades i que es podrà veure per televisió i a mitjans i suports digitals.

La proposta gràfica, creada per l’agència La Guerrilla, visualitza amb tres originals diferents per a mitjans offline i online aquesta crida a reconnectar i a retrobar-nos en la destinació. Les imatges evocadores conviden a reconquerir els espais a l’aire lliure i a redescobrir la força d’una terra i la seva gent.

La campanya s’adreça prioritàriament al públic català i de l’Estat i tindrà una forta presència en línia i a les xarxes socials amb les etiquetes #TerresdelEbre #Recomencem.

Recomencem Terres Ebre

Les dues campanyes van coordinades amb l’Agència Catalana de Turisme i la campanya que es farà amb la resta de destinacions catalanes a l’Estat: Catalunya és casa teva.

.be" target="_blank" rel="noopener">Espot Terres de l'Ebre

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: