Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Ruta del Cister es promocionarà al Festival REC.0 d’Igualada

La Ruta del Cister serà la única marca turística que participarà en aquesta promoció al festival de pop-up stores de moda

La Ruta del Cister esetà vertebrada pels tres monestirs cistercencs del país: Vallbona de les Monges, Poblet -a la imatge- i Santes Creus La Ruta del Cister esetà vertebrada pels tres monestirs cistercencs del país: Vallbona de les Monges, Poblet -a la imatge- i Santes Creus COSTA DAURADA INFO
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Octubre 2019 07:35

Coincidint amb els 30 anys de La Rutal del Cister i amb els 10 anys del REC.0 Stores d'Igualada, la ruta farà una campanya de promoció al festival, que se celebrarà del 6 a l'11 de novembre.

En aquest sentit, s’ha establert una col·laboració amb els organitzadors de l’esdeveniment concretada en l’esponsorització per part de La Ruta del Cister al festival. La Ruta estarà present en el diferent material promocional del REC durant el festival i també a les xarxes socials, essent la única marca turística que formarà part de l’esdeveniment.

També entre els milers de seguidors del festival es farà un sorteig d’un cap de setmana a La Ruta del Cister per a dues persones, que podran realitzar tot un seguit d’activitats i visites a diferents municipis del territori. A més, durant els dies del festival, els visitants trobaran informació turística del territori en els diferents punts d’informació del REC.

L’aposta per aquesta campanya ha estat relacionada directament amb el tipus de públic que rep el festival, ja que es tracta de les característiques del perfil de turista que més visita La Ruta del Cister. El 82% del públic que visita el REC.0 és de Barcelona i comarques, turistes de proximitat.

Accions promocionals

Per aquests 30 anys s’han desenvolupat tot un seguit de noves actuacions que pretenen consolidar La Ruta del Cister com a destinació de turisme cultural i posicionar-la amb més força dins el mapa turístic català, en el marc de l’any del Turisme Cultural 2019. Alhora, també es promouen noves actuacions que contribueixin al desenvolupament quantitatiu i qualitatiu de l’activitat turística a les tres comarques.

La Ruta del Cister entrada conjunta

Aquestes actuacions tenen per objectiu augmentar el flux turístic i activitat econòmica del territori, establir una estratègia de comunicació segmentada i professionalitzar el producte GR175 La Ruta del Cister.

Rec Stores

Rec.0 Experimental Stores és un nou concepte de retail. És la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

El festival va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec, que volien donar-lo a conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. El que va començar tímidament, avui s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any.

Festival REC Stores Igualada

Però Rec.0 no només és només un festibal moda, sinó un gran festival que presenta alhora el Rec Street Food i el Rec Music Festival.

El Rec Street Food és un festival de menjar de carrer, amb 40 food trucks i pop up bars. Pel que fa al Rec Music Festival, presenta una programació de quinze concerts repartits en diferents espais del circuit Rec.019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: