Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus, Salou, Cambrils i PortAventura World presenten la seva oferta turística al País Basc

La fira de vacances ‘Sevatur’ té lloc a Irún des d’avui fins al 31 de març

Imatge d'arxiu de la platja de Salou Imatge d'arxiu de la platja de Salou PAT. TURISME SALOU
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 12:12

Reus, Salou, Cambrils i PortAventura World viatgen conjuntament fins al País Basc per participar en la fira de vacances ‘Sevatur’, que se celebra des del 29 al 31 de març al municipi d’Irún, unes dates claus per la proximitat a Setmana Santa i per fer un pas previ a les vacances d’estiu.

L’objectiu és promocionar el turisme de la Costa Daurada d’una manera conjunta. Com en altres ocasions, Reus, Salou, Cambrils i PortAventura World presenten la imatge i el marxandatge plegats.

‘Sevatur’

‘Sevatur’ és una fira adreça a públic professional i general on es promocionen experiències turístiques innovadores, obrint nous espais i el turisme tradicional, a més de les propostes gastronòmiques. Es poden gaudir d’activitats en família i xerrades de viatgers.

Fira Sevatur 2018 (CEDIDA)

sevatur 2018

Aquesta nova edició se celebrarà al recinte firal de FICOBA, Irún. Els anys anteriors s’havia fet a Donosti, San Sebastián. El canvi d’ubicació suposa avantatges pels promotors sobretot pel que fa a la situació. La ciutat d’Irún és propera a la frontera amb França i pròxima al nord de Navarra.

La fira compta amb 6.200 metres quadrats d’exposició, més que en les edicions anteriors, un pàrquing gratuït amb més de 900 places, sales de reunions i un auditori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: