Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona ratifica que la terminal "definitiva" de creuers s'emplaçarà al costat del Port Esportiu

L'Autoritat Portuària comparteix amb l'Ajuntament de Vila-seca la necessitat de fixar l'abans possible la data de l'inici de la construcció del contradic dels Prats "per poder millorar la seguretat mediambiental del territori"

Un vaixell de creuer atracat al Moll de Llevant del Port de Tarragona, que només pot acollir creuers d'una grandària limitada Un vaixell de creuer atracat al Moll de Llevant del Port de Tarragona, que només pot acollir creuers d'una grandària limitada ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 08:08

Mentre el Port de Tarragona està treballant en la possibilitat d'habilitar el Moll de Balears com a terminal provisional per rebre nous creuers més grans que el Moll de Llevant no pot acollir per la seva grandària, el debat s'ha generat a l'entorn de la terminal "definitiva" del Moll de creuers.

Davant d'aquest anunci, l'Ajuntament de Vila-seca va emetre un comunicat dijous on es referia a la ubicació de la terminal "definitiva" de creuers. Sobre el projecte del dic dels Prats, a la Pineda, l'Ajuntament de Vila-seca matisava que "serà una realitat en el moment que el Port de Tarragona compleixi els seus compromisos, actualment en tràmit, i que aleshores serà el moment d'ubicar de manera definitiva el Moll de Creuers en aquell nou emplaçament de la Pineda".

Però unes hores més tard, la presidència del Port deixava clar a través d'un altre comunicat que es ratifica "com sempre ha manifestat, que la ubicació de la futura terminal de creuers s'emplaçarà a Tarragona al costat del Port Esportiu". 

El Port de Tarragona també recordava que la planificació d'infraestructures portuàries es desenvolupa per part de l'Autoritat Portuària i del seu Consell d'Administració, del qual, l'Ajuntament de Vila-seca en forma part. 

I, en segon lloc, el Port comparteix amb l'Ajuntament de Vila-seca que cal fixar l'abans possible la data de l'inici de la construcció del contradic dels Prats i  assegura que continuarà treballant intensament amb totes les administracions implicades per poder establir aquesta data. Tot i així, el Port puntualitza que considera el contradic de la Pineda "una infraestructura clau per poder millorar la seguretat mediambiental del territori".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: