Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Barcelona Charter amplia la seva oferta de lloguer d'embarcacions a Cambrils

Amb les incorporacions, Barcelona Charter passar a tenir una oferta de vaixells per llogar a la Costa Daurada composta per nou motors i un veler de la marca Benetau

Barcelona Charter, especialista en lloguer d'embarcacions, presenta diverses novetats per a aquesta temporada a la seva base de Cambrils Barcelona Charter, especialista en lloguer d'embarcacions, presenta diverses novetats per a aquesta temporada a la seva base de Cambrils CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 17 Mai 2018 18:22

L'empresa Barcelona Charter, especialista en lloguer d'embarcacions, presenta diverses novetats per a aquesta temporada a la seva base de Cambrils. D'una banda, amplia la flota de vaixells incorporant un veler Beneteau Oceanis 35.1 i renova tota la flota de motors Beneteau Flyer amb embarcacions noves d'aquest últim any. D'aquesta manera, Barcelona Charter passa a tenir una oferta de vaixells per llogar a la Costa Daurada composta per nou motors i un veler, tots ells marca Beneteau i de no més d'un any d'antiguitat.

D'altra banda, la base de Barcelona Charter al Club Nàutic Cambrils s'obre al públic sense titulació de navegació amb una àmplia oferta d'activitats i la possibilitat de llogar vaixell amb patró professional. Les experiències per gaudir del mar que ofereix Barcelona Charter van des de sortides en veler i en motora amb joguines aquàtiques, fins a experiències al capvespre per veure la posta de sol des del mar o activitats de pesca.

Barcelona Charter porta cinc anys oferint servei de lloguer nàutic al Club Nàutic Cambrils i també és present al Port Olímpic de Barcelona i al Club Nàutic L’Estartit, cobrint així tota la costa catalana. Aquest any, a més de l'obertura d'aquesta última base a la Costa Brava, ofereix també la possibilitat de llogar una motora Beneteau Flyer des del port Sant Carles Marina, a Sant Carles de la Ràpita, i el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Per a més informació, cal adreçar-se a:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al web www.barcelonacharter.net.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: