Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Aquopolis obre la temporada amb nous descomptes i activitats especials

El parc aquàtic de La Pineda inclourà un cap de setmana per a famílies nombroses, un altre per a famílies monoparentals, dos electrovermuts i sessions de zumba

Funny Jungle, la zona infantil del parc Aquopolis de La Pineda Funny Jungle, la zona infantil del parc Aquopolis de La Pineda CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Mai 2018 18:31

L’Aquopolis Costa Daurada comença temporada el dijous 17 de maig i ho fa carregat de diversió, aventura, adrenalina i tranquil·litat. El parc ofereix 10 hectàrees de superfície amb zones per a totes les edats amb tematització hawaiana, 4 piscines, més de 20 atraccions, un gran Spa exterior de 450m2 per a relaxar-se amb cascades, jacuzzis i una platja amb sorra natural, justament al costat de zones VIP i Chill Out, perquè l’estança resulti més exclusiva.

Aquesta temporada, el parc disposa, com a novetat, d’un nou descompte familiar. Aquest consisteix en un 15% de descompte aplicable sobre el preu de l’entrada per a famílies monoparentals, que se suma a l’existent per a famílies nombroses. A més, s’han creat caps de setmanes per a les famílies. El primer, per a les famílies nombroses, serà el 16 i 17 de juny i el 23 i 24 de juny tindrà lloc el cap de setmana per a famílies monoparentals. Ambdós caps de setmana les entrades tindran un preu de 14,90 euros.

D’altra banda, Aquopolis tindrà un calendari d’estiu ple d’esdeveniments i activitats complementàries, amb electrovermuts que se celebraran el 3 de juny i l’1 de juliol i sessions de zumba. A part del parc aquàtic, a l’Aquopolis els assistents podran accedir a la presentació diària de dofins i lleons marins en l’únic delfinari de la Costa Daurada. També es dóna la possibilitat de realitzar una trobada exclusiva amb dofins per a interactuar amb ells en grups reduïts de persones.

El calendari complet amb totes aquestes activitats i esdeveniments es pot consultar a la pàgina web www.costa-dorada.aquopolis.es.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: