Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig Miami es promociona per primer cop a Finlàndia

El municipi del Baix Camp vol potenciar el turisme a les fires del sector, incidint en les activitats pels amants de la bicicleta

Imatge del 'Destiantions breakfast' de la fira Matka Nordic Travel d'Hèlsinki Imatge del 'Destiantions breakfast' de la fira Matka Nordic Travel d'Hèlsinki CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 19 Gener 2018 11:29

Mont-roig Miami Turisme participa per primera vegada a la fira Matka Nordic Travel Fair d’Hèlsinki a Finlàndia, l’esdeveniment turístic més important del nord d’Europa. A més de comptar amb un estand propi, el municipi també ha participat en el ‘Destiantions breakfast’, una taula rodona amb premsa, bloggers i touroperadors especialitzats per tal que les destinacions presentin la seva oferta turística. Aquesta iniciativa forma part de les accions promocionals de Mont-roig en fires especialitzades del sector per donar a conèixer el municipi, potenciar l’arribada denous visitants i fidelitzar els turistes oferint noves propostes i activitats al municipi.

La setmana passada, Mont-roig Miami Turisme va assistir a la fira Fahrrad & ErlebnisReisen mit Wadern de Stuttgart, a Alemanya, especialitzada en cicloturisme i turisme actiu. Hi va presentar el material gràfic que aglutina l’oferta d’allotjament i serveis especialitzats del municipi per amants de la bicicleta, per potenciar el cicloturisme al territori. Els visitants van mostrar-se interessants en les rutes de senderisme, cicloturisme, allotjaments i BTT.

pròximament, Mont-roig participarà al Salon Mondial du Tourisme de París, de la mà de Turespaña amb l’ojectiu de fidelitzar els visitants francesos, que representen un 40% dels turistes atesos a les oficines de turisme. També s’assistirà a dues fires nacionals, com són Aratur a Saragossa i Exponadó a Vilanova i la Gletrú, importants per captar el turisme de proximitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: