Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Camping & Resort Sangulí Salou, nominat als Premis Innovació ANWB 2018

El càmping ha estat nominat en les categories del premi a la Innovació i premi a l’allotjament més bonic

La novetat més destacable del Sangulí aquesta temporada ha estat la inauguració de l’Àfrica, la nova zona Resort La novetat més destacable del Sangulí aquesta temporada ha estat la inauguració de l’Àfrica, la nova zona Resort CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Gener 2018 16:13

Aquest dimecres 10 de gener es desvetllaran els guanyadors del Premi Anual d’Innovació ANWB / KCK. Entre els nominats es troba el Camping & Resort Sangulí Salou, el qual està nominat en dues categories: premi a la Innovació i premi a l’allotjament més bonic. Per a ambdues categories, el jurat valorarà la innovació i originalitat tant del Sangulí com de la resta de nominats durant el 2017.

En el cas del Sangulí, de totes les novetats que han viscut durant aquesta passada temporada, la més destacable ha estat la inauguració de l’Àfrica, la nova zona Resort i la qual suposa una consolidació en el món del Glamping.

El premi s’entregarà aquest dimecres, 10 de gener, a la fira de turisme Vakantiebeurs en Jaarbeurs a Utrecht. El guanyador obtindrà un prestigiós premi i el reconeixement de la feina feta durant aquest 2017.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: