Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou renova la seva marca per ser ‘La platja d’Europa’

La nova marca, més actual i moderna que l’existent, transmet la idea de destinació familiar de qualitat

La nova marca de Salou incorpora l'eslògan 'Platja d'Europa' en diversos idiomes La nova marca de Salou incorpora l'eslògan 'Platja d'Europa' en diversos idiomes CEDIDA
Turisme Josep Cartanyà
Dijous, 30 Març 2017 17:20

Salou, la platja d’Europa. Aquest és el lema amb el que es donarà a conèixer Salou a l’exterior com a destinació turística de confiança i de qualitat. Després de disset anys, el Patronat de Turisme ha renovat la seva imatge corporativa per una que pretén ser “més moderna, actual, on es transmetin els valors i atractius diferencials de la nostra destinació turística com a emplaçament destacat a la mediterrània”, va remarcar l’alcalde, Pere Granados.

El gerent del Patronat, Juan Carlos Capilla, ha explicat que les lletres de Salou presenten cinc colors que li donen un aire “de canvi i de ciutat viva”, en què es potencia la percepció de destinació global –reforçada amb la incorporació del color lila- i de centre neuràlgic pel turisme de sol i platja que inclou parcs temàtics i una oferta de qualitat durant tot l’any. La idea de destinació global es reforça amb la substitució de l’eslògan ‘Costa Daurada’, -que desapareix-, pel de ‘Platja d’Europa’.

La nova imatge es desplegarà, des d’ara i fins al setembre, a tots els suports (oficines de turisme, trenet turístic, catàlegs, papereria, web, opis,...) i es desglossarà en quatre missatges fonamentals: Family friendly, o destinació vacacional per a famílies; Engaging, que connecta la ciutat amb la gent; Welcoming, que es mostra com a ciutat amable i moderna; i Quality, que potencia la idea que Salou és una destinació amb una oferta de qualitat.

La marca ja es visualitzarà, a partir del 4 d’abril i durant la Setmana Santa, en els dos trenets turístics. Coincidint amb l’estrena de la nova imatge, els trenets s’han adaptat a persones que pateixin alguna discapacitat física –com els usuaris que vagin en cadira de rodes- i incorporen un àudio guia per a adults i un altre per a infants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: