Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls renova tot l'enllumenat del Barri Antic

S'instal·laran 241 nous punts de llum a 29 carrers i places i se soterrarà el cablejat

Els actuals fanals seran substituïts per la tecnologia led, que oferirà més llum a la vegada que es reduirà el consum. Els actuals fanals seran substituïts per la tecnologia led, que oferirà més llum a la vegada que es reduirà el consum. JOSEP LLUÍS ERAS.
Medi Ambient Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dilluns, 19 Desembre 2016 08:39

L'Ajuntament de Valls ha començat els treballs de renovació de l'enllumenat i de la xarxa elèctrica de la majoria dels carrers del Barri Antic. Les obres pugen a 155.248 euros i han estat adjudicades a l'empresa Instal·lacions Boquet. Inicialment hi havia la previsió que estiguessin enllestits abans de finalitzar aquest any.

En total, s'instal·laran 241 nous punts de llum a 29 carrers i places. La principal millora és l'augment del nivell d'il·luminació, atès que, amb la utilització de la tecnologia led, els carrers tindran el doble de llum que ara. També s'espera que aquesta millora vagi acompanyada d'un important estalvi energètic, ja que la potència instal·lada serà d'un 80% menys que en l'actualitat. Entre les actuacions de millora, a més de la renovació dels punts de llum, destaca també la modernització d'instal·lacions i el soterrament de traspassos aeris de cablejat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: