Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Tinglado 1 acollirà aquest divendres un segon debat sobre els rius, dedicat al Francolí

El debat, que tindrà lloc a les 19 h al Moll de Costa, finalitzarà amb un espectacle de dansa inspirat en l’aigua de la companyia Scènic Dansa

Imatge d'arxiu del riu Francolí, a Tarragona Imatge d'arxiu del riu Francolí, a Tarragona ARXIU / ECOLOGISTES EN ACCIÓ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2024 16:29

Continuant amb el cicle de debats dins de la primera edició de ‘Les Setmanes de l’aigua PortTarragona’, aquest divendres 19 d’abril, el Tinglado 1 del Moll de Costa acollirà el segon debat sobre el cicle de l’aigua. Aquest segon acte portarà per títol “El riu Francolí. Desaparèixer o renéixer: exemple de restauració i recuperació”. 

Tots els debats són oberts al públic i són retransmesos posteriorment per TAC 12. Es tracta d’un cicle on es vol tractar sobre els aspectes més rellevants que afecten la gestió dels nostres rius: el Siurana, l’Ebre, el Francolí i el Gaià.

El debat comptarà amb la participació dels biòlegs Guillermo Garcia Pérez i Laureà Giné Benaiges i del coordinador tècnic d'Ecologistes en Acció a Tarragona, Víctor Álvarez López. El debat serà dirigit pel periodista i president del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Tarragona, Esteve Giralt.

A continuació, a les 21h la companyia tarragonina Scènic Dansa,  dirigida per Elisabet Esporrín, presentarà l’espectacle de dansa sota el títol ‘El so de l’aigua amb la dansa’, un espectacle ideat i inspirat en l’aigua i creat pel ballarí Lluis Ortega.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: