Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Reus amplia en 576.000 euros el contracte de la neteja viària i la recollida de residus

El govern municipal portarà al ple l'actualització de costos del contracte per 670.000 euros

L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i el regidor de Via Pública, Daniel Marcos, visitant els vehicles de Reus Net L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i el regidor de Via Pública, Daniel Marcos, visitant els vehicles de Reus Net REUS.CAT
Medi Ambient ACN
Dijous, 15 Febrer 2024 00:05

L'Ajuntament de Reus ampliarà el pressupost del contracte del servei de neteja viària i recollida de residus en 576.297,20 euros -IVA inclòs-. L'objectiu, segons l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, és millorar en "qualitat" i "eficiència" el servei segons les necessitats detectades i recollides en el procés d’escolta activa per part del govern municipal. L’ampliació del servei serà progressiva i preveu millores com la compra de noves illes emergents; la posada a punt de contenidors soterrats; la compra de més contenidors d’ús comercial i per a esdeveniments; l'adaptació dels contenidors d’orgànica per minimitzar residus impropis; o la compra d'un vehicle bicompartimentat.

També està previst el reforç de les brigades de neteja de parcs i jardins; un pla de neteja als barris; una pilot amb un recol·lector de fulles; millores al parc central de neteja; així com un nou programari de gestió.

L'ampliació del servei coincideix amb la revisió dels preus del servei prevista en el contracte signat amb l'adjudicatari a partir dels dos anys de vigència. L'actualització dels preus, per un import de 670.386,44 euros -IVA inclòs-, preveu adaptació als increments, entre altres, dels costos dels combustibles o de les retribucions dels treballadors.

Les propostes d’ampliació i millora dels serveis de neteja viària i recollida de residus i d'actualització dels preus del contracte es portaran a votació del Ple de l’Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: