Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona licita el contracte per dragar i aportar sorra a la platja de la Pineda per als pròxims tres anys

El pressupost de les tasques és de 2,35 MEUR

El Port de Tarragona ha tret a licitació les tasques del dragatge i aportació de sorra a la platja de la Pineda El Port de Tarragona ha tret a licitació les tasques del dragatge i aportació de sorra a la platja de la Pineda PORT DE TARRAGONA
Medi Ambient ACN
Dijous, 11 Gener 2024 08:13

El Port de Tarragona ha tret a licitació les tasques del dragatge i aportació de sorra a la platja de la Pineda, a Vila-seca, per al període entre 2024 i 2026 i un pressupost de 2,35 MEUR. En total, s'aportaràn 300.000 m3 de sorra a la platja a raó de 100.000m3 anuals.

Segons ha informat la infraestructura portuària, aquesta és una mesura ambiental compensatòria per la prolongació del dic de Llevant.

Les tasques de dragatge i aportació de sorra a la platja de la Pineda començaran la primera quinzena de maig i la instal·lació de la canonada per dur-les a terme s'intentarà que no interfereixin amb l'activitat turística de la platja. Aquesta canonada se situarà a la platja per a l'aportació de sorres mitjançant impulsió i un cop allà s'estendrà amb maquinària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: